Conditiegym

Conditiegym

Op dinsdag morgen zijn in de sporthal twee lesuren voor dames die van gezelligheid houden en tevens willen bewegen. Na een warming-up op muziek, gevolgd door een aantal aerobicoefeningen, worden de 3 B’s (billen, buik, borst) getraind. Aan het einde van het lesuur worden de spieren relaxte muziek gerekt, daardoor voelt u zich weer als herboren.

Body Fit suprise

Body-fit suprise

Body-fit suprise is een combinatie van conditietraining en aerobics. Na een warming-up op muziek, volgt het conditie gedeelte. Er wordt gewerkt met wekelijks wisselende materialen en oefeningen.
Wat wel wekelijks teugkomt is een voldaan gevoel.

Conditietraining

Een lesuur voor mensen die van “stevige” sport houden. Na een warming-up komen alle spiergroepen aan de beurt, vaak in circuitvorm. Na een intensieve les, komt ter voorkoming van spierpijn, alles tot rust in de cooling down.

bootcamp

Bootcamp

Een uitdaging voor mensen die van buiten sporten houden.  Vanaf gymzaal van basisschool de Evenaar wordt gestart meteen rustig looppasje naar het nabij gelegen sportveldje. Daar aangekomen volgen de burpies, lunges, squats en jumps elkaar in een flink tempo op. Aan het einde van het uur worden de spieren gerekt, waardoor spierpijn tot een minimum wordt beperkt.