Grote Clubactie 5
JeugdNieuws

Nieuws van de Grote Clubactie

70! Kinderen hebben hun boekje bij de leiding ingeleverd. Ondertussen hebben zij ook de envelop gekregen met een ballon, sticker informatie over het springen en de 20-lotenactie.
Ondertussen kunnen wij wel vertellen dat de meeste loten zijn verkocht door Amber Marchand, Vera Knipscheer en Lars Marchand (dezelfde als vorig jaar).

Op zondag 17 december is de springhal in Nieuw Vennep, Oosterdreef 30 2153 CA,  gehuurd van 9.00-10.00 en van 10.00-11.00 uur. Via een strookje in de envelop kan je opgeven op welk uur je wil springen. Gemist? en heb je wel 10 loten verkocht? Stuur dan even een mail naar info@hbcgymnastics.nl met je naam en bij wie je op les zit.

Tevens wil  ik nog vermelden dat het dragen van gripsokken verplicht is in deze hal. Als je die thuis hebt, neem ze dan mee, dan kan je ze gebruiken.  Zo niet, dan zijn ze ter plekke te koop voor 2 euro ( en mag je ze houden). Eventueel kunnen ze ook in bruikleen van de vereniging gehuurd worden voor 1 euro per paar. Na het springen moeten ze dan weer ingeleverd worden.